Top Guidelines Of Google Analytics Nedir

Wiki Article

google analytics nedir

Yalnızca işletmeniz için en kritik olan alanları görüntülemek istiyorsanız, bunları bir yıldızla işaretleyebilir ve Göster ayarlarını yalnızca yıldızlı Internet sitelerini listeleyecek şekilde değiştirebilirsiniz.

Internet sitenizin trafiğini nasıl artworkıracağımızı ve işletmenizi nasıl büyüteceğimizi tam olarak biliyoruz. Harika dijital pazarlama taktikleri ile harika sonuçlar alacaksınız.

Google Analytics, çerez, tarayıcı ve JavaScript kodları kullanarak veri toplar ve bu verileri analiz ederek kullanıcıların World-wide-web siteniz ve sosyal ağlarda nasıl etkileşimde bulunduğunu söyleyebilir.

Bunlara göre Analytics’in sağladığı temel verileri de şu araçlar üzerinden detaylandırabiliriz;

Türkiye’nin dört bir yanındaki sosyal medya kullanıcılarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunan firmamızı tercih edebilirsiniz. Yeni teknolojiye sahip cihazlarla sosyal medya kullanımında fark yaratan ekibimiz profilinizin ön plana çıkmasına yardımcı olur.

Google Analytics kaydı oluşturduktan ve yukarıdaki adımları izleyerek Internet sitenizi Google Analytics’e tanıttıktan sonra World wide web sitenize gelen tüm ziyaretçiler hakkında detaylı analizlere erişebilir ve girişimlerinizi başarıya taşıyabilirsiniz.

restart icon Hook up your insights to final results. Take motion to enhance marketing effectiveness with integrations throughout Google’s marketing and publisher applications.

analytics Analytics 360 Use Innovative instruments to acquire a deeper understanding of your customers so you can supply greater experiences.

Google Analytics, her Net sitesinin sahip olması gereken bir Website analizi aracıdır. Website performansınız, trafiğiniz ve kullanıcılarınızın davranışıyla ilgili birçok veriyi görmenize olanak sağlamaktadır.

The most up-to-date Edition of Google Analytics, usually referred as GA4, encompasses supplemental options concentrating on predictions, customizability, and privacy. Some characteristics can be mentioned as:

Google Google Analytics Nedir Analytics'ten elde edilen verilerin işlenme ve raporlarının oluşturulma süreci nasıl işlemektedir?

Moreover, site visitors will typically pay a visit to your website much more than after in advance of creating a conversion, and Analytics provides facts like the commonest quantity of visits before a conversion.

Lider boosts conversion charge 18X with Google Analytics. Lider used Analytics for a single measurement supply of reality throughout its Web site and app to re-have interaction customers and find new buyers Google Analytics Nedir most probably to invest in. The end result was an eighty five% minimize in CPA and 18X conversion level enhancement.

three. Veri Sunumu: İşlenen verilerin istatistiksel raporlar ve grafiklerle kullanıcılara sunulması sağlanır.

Report this wiki page